YouTube

Noutati

pasajul-basarabplace-vendomeburj-al-arabharpa-islandastadionul-zenithdubai-marina

Despre noi

Infiintata in anul 1978, Index  a devenit foarte repede una dintre cele mai importante companii din lume in domeniul producerii materialelor avansate tehnologic de impermeabilizare pentru protecţia clădirilor rezidenţiale, comerciale, industriale, lucrări de infrastructura şi inginerie civilă. La începutul anilor 1990, compania si-a ramificat semnificativ producția, introducand noi sisteme şi produse în piaţă.
Index este prezentă în toate regiunile in italiene şi în străinătate, cu filiale în Marea Britanie şi Franţa şi are peste 100 de distribuitori in principalele ţări de pe cele cinci continente. Ea colaborează cu o companie numita BITEC în Statele Unite ale Americii şi cu o companie numita UBE în Japonia. Prin Divizia de Inginerie Index a vândut linii de producţie şi Know-How în Statele Unite ale Americii, Japonia şi China.

Index este structurata în jurul a Sase Divizii de productie care fabrica sisteme şi materiale avansate pentru piata de constructii:

DIVIZIA 1 : Membrane hidroizolante speciale multifuncţionale şi de protecţie a omului şi a mediului inconjurator. Membrane hidroizolante super-adezive, auto-adezive, auto-termo-adezive şi termo-adezive. Folii si membrane transpirante . Sindrila bituminoasa tip stil-canadian .

DIVIZIA 2 : Izolatii termice in rulouri si panouri cuplate cu membrane bituminoase de impermeabilizare. Panouri de izolatie termică. Materiale de izolare acustică și termică pentru pardoseli, pereţi, plafoane şi acoperişuri.

DIVIZIA 3 : Produse lichide pentru refacerea placilor de azbociment, grunduri si amorse speciale,materiale impermeabilizante lichide, vopseluri speciale, masticuri pentru panouri de izolare şi etanşare.

DIVIZIA 4 : Tencuieli anti-umezeală , produse pentru finisarea,  restaurarea şi renovarea clădirilor istorice şi moderne. Cimenturi impermeabilizante, mortare cu contractie controlata si produse de protecție pentru beton și zidărie

DIVIZIA 5 : Produse pentru aplicarea placilor ceramice, a pietrei naturale şi recompozite, a mozaicurilor şi a lemnului.

DIVIZIA 6 : Produse speciale pentru infrastructura rutiera si feroviara .

 

  • Sediul firmei
  • Denumire imagine

Certificari

Certificari