YouTube

Noutati

pasajul-basarabplace-vendomeburj-al-arabharpa-islandastadionul-zenithdubai-marina

Auditorium

INDEX AUDITORIUM

Index este un sustinator ferm al importantei cursurilor si seminariilor de formare, deoarece resursele umane, indiferent de poziÅ£ia pe care o deÈ›in într-o societate,au un rol tot mai important în fiecare zi. Prin urmare, acestea trebuiesc constant instruite ÅŸi aduse la zi cu informatiile necesare pentru a obÅ£ine cele mai bune performanÅ£e, a avea profesionalism ÅŸi de a se adapta rapid la schimbările continue ale pieÅ£ei care este tot mai dinamica si inovativa. Pe baza acestor principii, am dezvoltat AUDITORIUM, o structură modernă, raÅ£ională ÅŸi primitoare constând dintr-o sala Aula Magna cu o capacitate de până la 250 de persoane, sala Bellini de predare cu o capacitate de 40 de persoane, sala de conferinte Rossini cu o capacitate de 20 de persoane ÅŸi un Centru Tehnic de PerfecÅ£ionare unde maestri meÅŸteÅŸugari din Italia si din strainatate predau aplicarea corectă a sistemelor ÅŸi produselor Index . Din 1997, an in care a inceput, Auditorium a găzduit zeci de mii de oameni.

  • Auditorium
  • Auditorium

CENTRU TEHNIC DE PERFECTIONARE

Centrul Tehnic de Perfectionare este un spatiu adecvat unde maestri mestesugari din Italia si din strainatate predau practic aplicarea corecta a sistemelor si produselor noastre. Index a creat un curs de formare in cadrul Centrul Tehnic de Perfectionare care să se ocupe de toate aspectele referitoare la instalarea corectă a produselor sale. Aceste cursuri se adreseaza tuturor aplicatorilor ÅŸi oamenilor de afaceri din sector care doresc să înveÅ£e regulile corecte în ceea ce priveÅŸte instalarea membranelor de bitum polimer, a fonoizolatiilor ÅŸi izolaÅ£iilor termice, aplicarea produselor lichide speciale, renovarea placilor de azbociment, refacerea cladirilor vechi,  aplicarea plăcilor din ceramică, piatră naturală si recompozita .

 

 

  • Auditorium
  • Auditorium
  • Auditorium
  • Auditorium

AULA MAGNA

Sala Aula Magna din AUDITORIUM poate găzdui până la 250 de persoane, ÅŸi are cele mai recente dotari si instrumente audio-vizuale, toate integrate intre ele. Această sală a fost conceputa pentru reuniuni naÅ£ionale ÅŸi internaÅ£ionale, cu scopul de a aprofunda cunoÅŸtinÅ£ele ÅŸi evoluÅ£iile din domeniu . Sala principală are un sistem de interpretare simultană in mai multe limbi .

  • Auditorium
  • Auditorium

SALA DE CONFERINTE

Sala de conferinte Rossini cu o capacitate de 20 de persoane
  • Auditorium

SALA DE PREDARE CURSURI

Sala de curs Bellini cu o capacitate de 40 de persoane
  • Auditorium

Despre noi

PROFILUL COMPANIEI
Cercetare, inovare ÅŸi formare sunt fundamente pe care Index si-a concentrat eforturile inca de la începutul activităţii sale. Detalii

Certificari

Certificari