YouTube

Noutati

pasajul-basarabplace-vendomeburj-al-arabharpa-islandastadionul-zenithdubai-marina

Despre noi

Infiintata in anul 1978, Index  a devenit foarte repede una dintre cele mai importante companii din lume in domeniul producerii materialelor avansate tehnologic de impermeabilizare pentru protecÅ£ia clădirilor rezidenÅ£iale, comerciale, industriale, lucrări de infrastructura ÅŸi inginerie civilă. La începutul anilor 1990, compania si-a ramificat semnificativ producÈ›ia, introducand noi sisteme ÅŸi produse în piaţă.
Index este prezentă în toate regiunile in italiene ÅŸi în străinătate, cu filiale în Marea Britanie ÅŸi FranÅ£a ÅŸi are peste 100 de distribuitori in principalele ţări de pe cele cinci continente. Ea colaborează cu o companie numita BITEC în Statele Unite ale Americii ÅŸi cu o companie numita UBE în Japonia. Prin Divizia de Inginerie Index a vândut linii de producÅ£ie ÅŸi Know-How în Statele Unite ale Americii, Japonia ÅŸi China.

Index este structurata în jurul a Sase Divizii de productie care fabrica sisteme ÅŸi materiale avansate pentru piata de constructii:

DIVIZIA 1 : Membrane hidroizolante speciale multifuncţionale şi de protecţie a omului şi a mediului inconjurator. Membrane hidroizolante super-adezive, auto-adezive, auto-termo-adezive şi termo-adezive. Folii si membrane transpirante . Sindrila bituminoasa tip stil-canadian .

DIVIZIA 2 : Izolatii termice in rulouri si panouri cuplate cu membrane bituminoase de impermeabilizare. Panouri de izolatie termică. Materiale de izolare acustică și termică pentru pardoseli, pereţi, plafoane şi acoperişuri.

DIVIZIA 3 : Produse lichide pentru refacerea placilor de azbociment, grunduri si amorse speciale,materiale impermeabilizante lichide, vopseluri speciale, masticuri pentru panouri de izolare ÅŸi etanÅŸare.

DIVIZIA 4 : Tencuieli anti-umezeală , produse pentru finisarea,  restaurarea ÅŸi renovarea clădirilor istorice ÅŸi moderne. Cimenturi impermeabilizante, mortare cu contractie controlata si produse de protecÈ›ie pentru beton È™i zidărie

DIVIZIA 5 : Produse pentru aplicarea placilor ceramice, a pietrei naturale ÅŸi recompozite, a mozaicurilor ÅŸi a lemnului.

DIVIZIA 6 : Produse speciale pentru infrastructura rutiera si feroviara .

 

  • Sediul firmei
  • Denumire imagine

Certificari

Certificari