YouTube
pasajul-basarabplace-vendomeburj-al-arabharpa-islandastadionul-zenithdubai-marina

Noutati

05 noi, 2015Participare Index la expozitia tematica Batimat 2015

  • Noutati

29 apr, 2014Seminar de formare profesionala 14.05.2014

Nevoia de a fi constant in contact cu noutatile ultimilor ani care sufera schimbari si inovatii intr-o maniera foarte rapida, impune celor din sector sa cunoasca foarte bine piata de resort, pentru a nu pierde teren in raport cu concurenta.Din acest motiv Index a organizat si in acest an un seminar cu scopul de a imbunatati cunostintele celor ce activeaza in sectoarele carora ne adresam, astfel incat sa cunoasca cat mai bine produsele si sistemele noi pe care le propunem .

Consideram ca acesta este un instrument necesar pentru a dezvolta capacitatile tehnice ale clientilor nostri .Daca ei vor fi multumiti de rezultatul muncii depuse pe parcursul acestor seminarii inseamna ca societatea noastra comunica direct si corect cu piata .Aceste seminarii au ca si scop de a adauga plus valoare clientilor nostri, imbunatatind astfel profesionalismul acestora, filozofie in care Index a crezut dintotdeauna .

Astazi, clientii nostri - clientii vostri sunt in cautarea de produse, sisteme, servicii si solutii noi, devenind mereu mai exigenti, doresc ca totul sa fie cat mai simplu, usor de inteles si de intrebuintat, la fel ca si produsele, sistemele si mijloacele ce va vor fi aratate in cadrul acestui seminar .

09 iul, 2013Declaratie de Performanta

Din data de 01 iulie 2013 a intrat in vigoare in toata Europa Regulamentul (UE) nr. 305/2011 pentru produsele destinate constructiilor care abroga Directiva 89/106/CEE. Noul Regolament a luat nastere din exigenta de a imbunatati transparenta si eficacitatea normelor care stabilesc regulile de comercializare a  produselor pentru constructii, garantand astfel sursa acestora si permitand clientului final identificarea corecta a producatorului in timp.

 

In baza acestui Regulament fabricantii de produse edile cu obligatia de marca CE vor trebui sa furnizeze, pentru fiecare produs, un DoP:Declaratie de Performanta.

Subliniem ca documentele DoP sunt prevazute doar pentru producatorii pentru care exista obligativitatea.

 

Legislatia care impune obligativitatea impune ca documentul DoP sa fie furnizat fiecarui client  in versiune tiparita sau prin mijloace electronice .

 

 

INDEX S.p.A. furnizeaza automat  DoP pentru produs impreuna cu documentele insotitoare de transport. Mai mult pe fiecare palet este trecut DoP .

                                                                                                                    

10 iun, 2013Seminar Lemn

Seminar Lemn: o solutie pentru fiecare proiect. 24-09-2013 Trento / 26-09-2013 Bergamo
  • Noutati
  • Noutati

Despre noi

PROFILUL COMPANIEI
Cercetare, inovare ÅŸi formare sunt fundamente pe care Index si-a concentrat eforturile inca de la începutul activităţii sale. Detalii

Certificari

Certificari