YouTube

Noutati

pasajul-basarabplace-vendomeburj-al-arabharpa-islandastadionul-zenithdubai-marina

Referinte

Membrane multifunctionale elastomerice cu concentratie mare de bitum si polimeri

Parcare Subterana Brasov

La realizarea hidroizolatiei de la parcarea subterana din zona Spitalului Militar Brasov s-au folosit membranele bituminoase Armodillo la fundatii si Helastopol la terase .

Parcare supraterana Auchan Bucuresti

La realizarea hidroizolatiei la fundatii si a parcarii supraterane din cadrul complexului comercial Auchan Drumul Taberei din Bucuresti s-au folosit peste 50000 mp de membrane termosudabile speciale Armodillo si Mineral Testudo .

Membrane elastoplastomerice speciale pentru fundatii si acoperisuri verzi

Mega Mall Bucuresti

La realizarea lucrarii de hidroizolare a fundatiei centrului comercial Mega Mall din Bucuresti s-au folosit 8000 mp de membrana multifunctionala Armodillo

Hidroizolatii bituminoase elastomerice si cimenturi polimerice hidroizolante

Unolastic

Hidroizolatia lichida monocomponenta bituminoasa elastomerica pe baza de apa Unolastic s-a folosit la impermeabilizarea diferitelor structuri subterane cum ar fi parcari, fundatii si demisoluri cat si a suprafetelor supraterane cum ar fi terase, balcoane, bai si multe altele

Hidroizolarea sub asfalt fierbinte a podurilor si viaductelor rutiere

Pod peste canalul Dunare-Marea Neagra la Agigea

Hidroizolarea tablierului din beton al noului pod peste canalul Dunare-Marea Neagra de la Agigea s-a realizat folosindu-se sistemul impermeabilizant Index compus din amorsa epoxidica Base Primer AB si membrana bituminoasa Testudo 

Pasajul rutier Mihai Bravu Bucuresti

Hidroizolarea tablierului de pod la pasajul rutier suprateran Mihai Bravu din Bucuresti folosind sistemul hidroizolant compus din amorsa epoxidica bicomponenta Base Primer AB si membrana bituminoasa polimerica Testudo .
  • Finalizare etapa 1
  • Final etapa 1
  • Amorsa epoxidica bicomponenta
  • Membrana bituminoasa polimerica
  • Membrana bituminoasa polimerica Testudo

Hidroizolarea podetelor la autostrada Deva-Orastie

La hidroizolarea podetelor de pe tronsonul de autostrada dintre Deva si Orastie s-au folosit membrane bituminoase elastoplastomerice Testudo Spunbond Polyester si amorsa bituminoasa Indever .

Pod Oradea

In judetul Bihor s-a realizat hidroizolatia la poduri si podete cu membrane bituminoase elastoplastomerice Testudo Spunbond Polyester si amorsa bituminoasa Indever .

Pasajul Suprateran Basarab Bucuresti

In decursul anului 2010 la rampele de acces pe Pasajul Basarab s-au aplicat cca . 4000 mp de membrana bituminoasa  elastoplastomerica Testudo Spunbond Polyester si amorsa aferenta Indever .

Hidroizolare viaducte autostrada Sebes-Sibiu

La lucrarile de hidroizolare a viaductelor mari de pe tronsonul de autostrada Sebes-Sibiu s-au folosit 30000 mp de membrane bituminoase elastoplastomerice Testudo Spunbond Polyester si amorsa epoxidica bicomponenta Base Primer AB .
  • Viaduct L= 680 m
  • Viaduct L= 260 m

Pod Timisu Sec Brasov

Membrana bituminoasa elastoplastomerica Testudo Spunbond Polyester a fost folosita pentru hidroizolarea tablierului la podul peste Timisu Sec in Brasov

Hidroizolarea tunelurilor si a galeriilor rutiere si feroviare

Pasaj auto/pietonal subteran Piata Presei Bucuresti

In perioada octombrie 2014 - iunie 2015 s-au folosit la lucrarile de hidroizolare ale Pasajului Piata Presei din Bucuresti peste 1100 kg amorsa epoxidica bicomponenta Base Primer AB si 10500 mp de membrana bituminoasa Testudo 25/4 mm .

Tunel Autostrada Sebes-Sibiu

In decursul anului 2013 pentru hidroizolarea tunelului de pe autostrada Sebes-Sibiu , lot 4, s-au utilizat 10000 mp membrana elastoplastomerica Testudo Spunbond Polyester si amorsa bituminoasa Indever aferebta acestei suprafete .

  • Tunel L= 300 m

Despre noi

PROFILUL COMPANIEI
Cercetare, inovare ÅŸi formare sunt fundamente pe care Index si-a concentrat eforturile inca de la începutul activităţii sale. Detalii

Certificari

Certificari